Engelli öğrencilerimizle dönem değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Üniversitemizde eğitim gören engelli öğrencilerimize Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gönderilen sms ile toplantı bilgileri paylaşılmıştır. Toplantı Koordinatör Dr. Öğretim Üyesi    Kerim Güney başkanlığında EÜK’de yapılmıştır. Öğrencilerimizin eğitime ilişkin talep ve şikayetleri görüşülmüştür.

Engelsiz Kastamonu Üniversitesi

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü tarafından, engelli öğrencilerimizle daha kolay ve hızlı iletişim kurulabilmesi için Engelsiz Kastamonu Üniversitesi Whatsapp grubu kurulmuştur.

ÖBS’de yer alan engelli öğrencilerin iletişim bilgileri alınıp, onayları dahilinde gruba katılımları sağlanmıştır.

Engelsiz Üniversite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Kerim Bey ve Koordinatörlük personeli Yunus Çakır’ın yer aldığı whatsapp grubuna katılım ve bilgi için    0553 303 70 88 ‘i arayabilirsiniz.