BILTEVT

“BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNDE EVRENSEL TASARIM”

ULUSLARASI ENGELSİZ BİLİŞİM 2014 KONGRESİ

Sekretaryasını Celal Bayar Üniversitesi’nin yürüttüğü Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen kongrenin açılışı ve Engelsiz Bilişim Ödül Töreni 23 Eylül 2014 DEU Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı. Kongre açılış konuşmaları; KKTC Milletvekili Dr. Hakan DİNÇYÜREK, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet, MEB – YEĞİTEK Daire Başkanı Muhammed Sadık ARSLAN, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Araştırma Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Tayyar KUZ, DEU Yönetim ve Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vahap TECİM, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörü – Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Özhan KALAÇ ve DEU Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alev GİRLİ tarafından yapıldı.

Ödül töreninde Kastamonu Üniversitesi GEKOP Engelsiz Bilişim Eğitim Ödülüne layık görüldü. Ayrıca platform tanıtımı ve sunumu da gerçekleştirildi.