10. ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BÖLGE TOPLANTISI

10. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı Mevlana Üniversitesi' nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 28 üniversitenin Engelsiz Birim yetkililerinin katıldığı toplantı 2 gün sürdü. Mevlana Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Özen, toplantıda yaptığı konuşmada, engelli öğrencilerin eğitimlerinde kullanacakları görsel ve işitsel materyallerin hazırlanması ve üniversitelerde engelli öğrencilere yönelik duyarlılığın artmasına yönelik çalışmaların bu toplantıda somut bir şekilde ele alınıp uygulanması yönünde adımlar atılacağını düşündüğünü belirtti.

Toplantıda daha birçok sorun ele alınarak öneriler dinlendi ve çözümler arandı. Üniversitemizden toplantıya katılan Mehmet ÜNEŞ ve Burcu TIĞ GEKOP ve World Ebook Library veri tabanlarını tanıttı. Ayrıca 10. Bölge Toplantısı' nda Üniversitemiz 12. Engelsiz Üniversite Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yapma kararı alındı. Toplantıdan kareler izlemek için tıklayınız.