Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar
İl Müdürlüğü Engelleri Kaldırıyor!

Kastamonu Üniversitesi Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğünden Koordinatör Yrd.Doç.Dr Kerim Güney, beraberinde Koord.Yrd. Mehmet Üneş, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Somuncu ve Burcu Tığ ile birlikte Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Kahraman’ı makamında ziyaret etti.

Kastamonu Üniversitesi Engelsiz Koordinatörlüğü Ekibi, Yükseköğrenim gören özürlü öğrencilerin öğrenim hayatlarını kolaylaştırabilmek için gerekli tedbirleri almak, bu yönde düzenlemeler yapmak, engelli, dezavantajlı öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için ve Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olması gerektiğini vurguladı.

Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Osman Kahraman, “Yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, Engelli durumda bulunan vatandaşlarımız ve gençlerin hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ve Üniversiteler ile de çalışma programı uygulaması gerektiğini dile getirerek, Kastamonu Üniversitesi Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü işbirliği ile birlikte çok projelere imza atacaklarını belirtti.”